Yleistä

Tietoa seurasta ja sen toiminnasta

Tanssiurheiluseura Oikea Rytmi ry on vuonna 1995 perustettu porilainen urheiluseura, jonka toiminta-ajatuksena on tanssiurheilun tunnettavuuden lisääminen Satakunnan alueella. Seuramme toiminnan piirissä tanssiurheiluun voi tutustua sekä harrastuksena että kilpailumuotona.

Seuran toiminta perustuu palkattomaan työhön. Näin ollen seuran toiminnasta saadut varat käytetään lasten, nuorten ja aikuisten tanssiurheilutoiminnan ja tanssiliikunnan tukemiseen ja kehittämiseen.

Osoituksena seuramme laadukkaasta toiminnasta, olemme saaneet nimityksen Nuori Suomi -sinettiseuraksi vuonna 2009. Sinettiseurajärjestelmän tavoitteena on kehittää ja ylläpitää seuran lasten ja nuorten toimintaa. Lisätietoja sinettiseurakriteereistä ja sinettiseuratoiminnasta löytyy osoitteesta www.nuorisuomi.fi.

Nuori Suomi -sinetin keskeisenä asiana on seuran toimintalinja, joka kuvaa seuratoimintaa sen eri muodoissa.


Seuran ohjaajat

Seuramme ohjaajat ovat pitkän tanssikokemuksen omaavia. Lisäksi Suomen tanssiurheiluliiton koulutukset kuuluvat ohjaajiemme koulutusohjelmaan.


Seuraavat tanssilajit kuuluvat toimintaamme:
- Vakiotanssit; hidas valssi, tango, foxtrot, wieninvalssi ja quickstep
- Latinalaistanssit; samba, cha cha, rumba, paso doble, jive, salsa merenque, reggeaton ja bachata
- Lavis-lavatanssijumppa® (Lavatanssin ja jumpan välimuoto)
- Lavatanssin teemakurssit mm. häävalssikurssit
- Bailatino®

Jäseneksi - miten liityn?

Seurassamme voit harrastaa tanssiurheilua sen eri muodoissa ikään ja sukupuoleen katsomatta. Jäseneksi voit liittyä milloin tahansa, vaikka toimintaamme kuuluvien ohjattujen ryhmien toimintakausi alkaa aina syksyisin. Jos aloitat harrastuksen kesken kauden, saat alennusta valmennusmaksusta. Mikäli kiinnostuit toiminnastamme, voit ottaa yhteyttä seuramme hallituksen jäseniin tai ohjaajiin. He kertovat mielellään lisää seuramme toiminnasta.


Seuratoimintaamme kiinteästi ohjaavat kaikille yhteiset pelisäännöt, joihin kaikkien seuralaisten on hyvä tutustua. Pelisääntöjen noudattaminen on tärkeää niin harjoitus- kuin kilpailutilanteissakin.


Seuran puolesta vapaa-ajanvakuutus on toimihenkilöillä sekä talkoissa niihin osallistuvilla (kattaa Tanssiurheiluliiton alaisen toiminnan). Lisäksi kilpailulisenssin omaavat on vakuutettu. Mikäli itselläsi ei ole vapaa-ajan vakuutusta, voit ostaa harrastajalisenssin (H-lisenssi). Tutustu ehtoihin osoitteessa  www.dancesport.fi.