Kilpailut

Tanssiurheilukilpailut 31.10.2020

Järjestämme valtakunnalliset tanssiurheilukilpailut 31.10.2020 Meri-Porin koululla, Rieskalantie 6, Pori. Kilpailussa on mukana pareja ympäri Suomen lapsista senioreihin useissa taitoluokissa. Kilpailut ovat myös seniori CUP-kilpailut. Tervetuloa kannustamaan parit hyviin suorituksiin!

Ohessa tietoja kilpailusta:

Kilpailut alkavat klo 10. Tarkempi aikataulu ja kilpailun tiedot löytyvät Suomen tanssiurheiluliiton sivuilta.
Liput: Aikuiset 10 € ja lapset 7-12v., eläkeläiset, opiskelijat, varusmiehet 5 €

HUOM! HUOM! HUOM!
Koronan vuoksi olemme tehneet kilpailuihin turvallisuussuunnitelman, jossa on pyritty huomioimaan sekä kilpailijoiden, toimihenkilöiden että yleisön tilanne liittyen koronasuojauksiin. Suunnitelma julkaistaan hieman ennen kilpailupäivää. Toistaiseksi Satakunnan tartuntatautitilanne ei ole merkittävästi muuttunut, ja se on tällä hetkellä THL:n ja aluehallintoviraston mukaan perustasolla. Usealla alueella Suomessa ollaan koronan suhteen joko kiihtymis- tai leviämisvaiheessa. Seuramme hallitus seuraa aktiivisesti koronatilanteen kehittymistä ja viranomaisohjeistusta.

Kartta alueesta (tulossa)
Kilpailevat parit (tulossa)
Turvallisuussuunnitelma (tulossa)
Kilpailun tulokset (tulossa)


Kuvia aikaisemmilta kisavuosilta.


Seuran parien ilmoittautuminen kilpailuihin

Kilpailuihin ilmoittaudutaan suoraan tanssiurheiluliiton ohjelmassa, DanceCoressa. Samalla kertaa maksetaan myös kilpailun osallistumismaksu. Ohjeet ohjelman käyttöön saa tarvittaessa Sirpalta.

https://dancecore.dancesport.fi/login

Seura on koonnut uuden kilpailijan kisaohjedokumenttiin muutamia vinkkejä kilpailupaikalle toimimiseen ja itse kilpailutilanteeseen. Dokumentti on tarkoitettu erityisesti uusille kilpailijoille evästykseksi kilpailu-uran aloittamiseksi. Saat ohjeen kilpailuvastaavalta tai ohjaajaltasi.