Uutiset

Päivitetty 24.11.2022

  • Olemme mukana TueTiimiä-sivustolla. Jos siis sinulla on tarve jollekin, vaikka joululahjalle, voit tukea seuraa ostamalla täältä suomalaisia tuotteita. Toimintamme perustuu vapaaehtoistyöhön, joten saadut varat käytetään lasten, nuorten ja aikuisten tanssiliikunnan tukemiseen ja kehittämiseen. Ostoaikaa on 31.12.2022 asti. Kiitos tuestasi jo etukäteen. (28.10.2022)
    https://tuetiimia.fi/tiimi/nz839/?ref=839&k=RYTMI
  • Jos olet tulossa ryhmäliikuntatunnille, voit maksaa tuntisi pankkikortilla tai suoraan tilille ja näyttää kuitin rahastajalle. Näin voit toimia myös ostaessasi kerta- tai sarjakortteja. Seuran tilinumero on: FI31 5209 8420 0004 17. Käytä viitettä 330848.

    Maksuvälineenä ryhmäliikuntatunneilla käyvät myös TYKY ja TYKY+, Smartumin liikunta- ja kulttuuriseteli, Smartum Pay sekä Polku, epassi, Eazybreak liikunta ja Eazybreak liikunta ja kulttuuri.(4.6.2021)

Koronaohjeet

Vaikka koronatilanne on jo hieman rauhoittunut, ohessa on muutama huomio harjoittelemaan tulijoille:

  • Muista riittävä käsihygienia, desinfioi kätesi kun tulet salille ja poistut sieltä. Mahdollinen äkillinen yskintä ja aivastus hihaan.
  • Pidä turvavälit mahdollisuuksien mukaan 1-2 metrissä.
  • Älä tule sairaana, nuhaisena, yskivänä, väsyneenä treeneihin. Mikäli valmentaja/ohjaaja havaitsee sairaan henkilön ryhmässä tai harjoituksessa, hänet ohjataan välittömästi pois harjoitustiloista.
  • Vältä pintojen turhaa koskettelua.


Lahjakortti

Anna läheisellesi lahjakortti seuran eri ryhmäliikuntatunneille, kuten esim. Bailatinoon. Lisätietoja lahjakorteista saat Eeva Juutilta, eeva.juuti(ät)oikearytmi.net 040-510 6056.Liity postituslistalle

Haluatko kuulla tapahtumistamme, toiminnastamme tai muista ajankohtaisista asioista, vaikka et ole jäsenemme. Liity postituslistallemme antamalla alla olevaan kenttään sähköpostiosoitteesi.