Uutiset

Päivitetty 3.10.2021

 • Seuramme auditoitiin Suomen Olympiakomitean tähtiseura laatuohjelmalla kesän aikana. Olemme olleet Tähtiseura lasten ja nuorten osa-alueella ja tämä jatkuu myös tulevaisuudessa. Lisäksi olemme nyt saavuttaneet aikuisten Tähtimerkin. Tähtimerkki on urheiluseurojen yhteinen laatutunnus, joka viestii seuran laadukasta ja vastuullisesta toiminnasta. Lue lisää: Tähtiseura.

  Kiitos kaikille seuran eteen työtä tekeville, toiminnassa mukana oleville sekä kanssaliikkujille. Jatketaan hyvää työtä myös tulevaisuudessa :) (24.8.2021)  
 • Uuden kauden lukujärjestys, ryhmäkuvaukset ja hinnasto löytyvät linkkien takaa. Tervetuloa mukaan! (18.8.2021)  
 • Pyrimme vähentämään rahan käsittelyä salilla. Jos olet tulossa ryhmäliikuntatunnille, voit maksaa tuntisi suoraan tilille ja näyttää kuitin rahastajalle. Näin voit toimia myös ostaessasi kerta- tai sarjakortteja. Seuran tilinumero on: FI31 5209 8420 0004 17. Käytä viitettä 330848.

  Maksuvälineenä ryhmäliikuntatunneilla käyvät myös TYKY ja TYKY+, Smartumin liikunta- ja kulttuuriseteli, Smartum Pay sekä Polku, epassi, Eazybreak liikunta ja Eazybreak liikunta ja kulttuuri.(4.6.2021)                                                            
 • #Seuratutut-sarja on alkanut. Tutustu seuralaisiin pienten esittelyjen muodossa. (23.9.2020)

Koronaohjeet

Koronatilanteen vuoksi muutama huomio harjoittelemaan tulijoille:

 • Muista riittävä käsihygienia, desinfioi kätesi kun tulet salille ja poistut sieltä. Mahdollinen äkillinen yskintä ja aivastus hihaan.
 • Pidä turvavälit mahdollisuuksien mukaan 1-2 metrissä.
 • Älä tule sairaana, nuhaisena, yskivänä, väsyneenä treeneihin. Mikäli valmentaja/ohjaaja havaitsee sairaan henkilön ryhmässä tai harjoituksessa, hänet ohjataan välittömästi pois harjoitustiloista.
 • Noudata terveysviranomaisten ohjeistuksia. Mikäli olet matkustanut riskimaihin (keltainen tai punainen), tule salille vasta 14 vuorokautta matkan päättymisen jälkeen.
 • Vältä pintojen turhaa koskettelua.
 • Salilla on tehosiivousohjeet siivousvuorolaisille. Tervetuloa treenaamaan!


Lahjakortti

Anna läheisellesi lahjakortti seuran eri ryhmäliikuntatunneille, kuten esim. Bailatinoon. Lisätietoja lahjakorteista saat Eeva Juutilta, eeva.juuti(ät)oikearytmi.net 040-510 6056.


 

Liity postituslistalle

Haluatko kuulla tapahtumistamme, toiminnastamme tai muista ajankohtaisista asioista, vaikka et ole jäsenemme. Liity postituslistallemme antamalla alla olevaan kenttään sähköpostiosoitteesi.