Uutiset

Uutiset

Päivitetty 26.2.2021

 • Valitettavasti koronatilanne jatkuu sellaisena, että viranomaiset suosittelevat edelleen yli 13-vuotiaiden harrastustoiminnan keskeyttämistä tietyillä ehdoilla. ATTR suosittelee, että harrastustoiminta pidetään keskeytettynä koko Satakunnassa ajalla 1.3. – 28.3.2021. Myös yksityisten toimijoiden suositellaan noudattavan suosituksia. https://www.satasairaala.fi/koronavirus-covid-19/epidemian-torjunta-ja-voimassa-olevat-alueelliset-suositukset

  Lisäksi Suomen Tanssiurheiluliitto ry:n liittohallitus on ylimääräisessä kokouksessaan päättänyt tiedottaa jäsenistöään siitä, että tanssiurheilussa noudatetaan kaikessa toiminnassa Suomen hallituksen ja viranomaisten antamia ohjeita ja määräyksiä toiminnan rajoitusten ja sulun osalta. Tanssiurheilun kilpailutoiminta, lukuunottamatta mahdollisia onlinekilpailuja, jäädytetään edelleen 30.4.2021 saakka.

  Seuran hallitus on pitänyt kokouksen pe 26.2.2021 ja haluaa edelleen toimia vastuullisesti ja noudattaa viranomaisten suositusta. Tuskaisin ajatuksin joudumme siis taas ilmoittamaan, että kevätkauden aloitus siirtyy jälleen. Uusi aloitus tämän hetkisten tietojen perusteella on 29.3.2021. Pyrimme järjestämäään korvaavaa treenitoimintaa kesällä. Lasten tunnit jatkuvat kuten tähänkin asti.


  Päätös siirrosta oli tuskallinen, sillä haluaisimme niin kovasti taas salimme täyteen tanssista ja liikunnasta nauttivia ihmisiä. Haluamme kuitenkin pitää meistä kaikista huolta ja toimia vastuullisesti tässäkin asiassa. Emme halua ottaa riskejä, että vaarantaisimme kenenkään terveyttä.

  Toivomme, että jaksatte vielä taistella koronaviruksen leviämistä vastaan, vaikka varmasti poikkeustilanne jo väsyttääkin. Pidetään itsestämme ja lähimmäisistämme huolta!
  (26.2.2021)

 • #Seuratutut-sarja on alkanut. Tutustu seuralaisiin pienten esittelyjen muodossa. (23.9.2020)

Koronaohjeet

Koronatilanteen vuoksi muutama huomio harjoittelemaan tulijoille:

 • Muista riittävä käsihygienia, desinfioi kätesi kun tulet salille ja poistut sieltä. Mahdollinen äkillinen yskintä ja aivastus hihaan.
 • Pidä turvavälit mahdollisuuksien mukaan 1-2 metrissä.
 • Älä tule sairaana, nuhaisena, yskivänä, väsyneenä treeneihin. Mikäli valmentaja/ohjaaja havaitsee sairaan henkilön ryhmässä tai harjoituksessa, hänet ohjataan välittömästi pois harjoitustiloista.
 • Noudata terveysviranomaisten ohjeistuksia. Mikäli olet matkustanut riskimaihin (keltainen tai punainen), tule salille vasta 14 vuorokautta matkan päättymisen jälkeen.
 • Vältä pintojen turhaa koskettelua.
 • Salilla on tehosiivousohjeet siivousvuorolaisille. Tervetuloa treenaamaan!

Liity postituslistalle

Haluatko kuulla tapahtumistamme, toiminnastamme tai muista ajankohtaisista asioista, vaikka et ole jäsenemme. Liity postituslistallemme antamalla alla olevaan kenttään sähköpostiosoitteesi.

 

Seuramme on mukana Porin kaupungin kumppanuusohjelmassa.


Lahjakortti

Anna läheisellesi lahjakortti seuran eri ryhmäliikuntatunneille, kuten esim. Bailatinoon. Lisätietoja lahjakorteista saat Eeva Juutilta, eeva.juuti(ät)oikearytmi.net 040-510 6056.