Uutiset

Päivitetty 14.1.2022


 • Lounais-Suomen aluehallintovirasto on 14.1.2022 jatkanut Satakunnassa voimassa olevia sulkumääräyksiä. Ryhmäliikuntatilat ovat suljettuina 28.1.2022 asti. Lasten treenit jatkuvat normaalisti, aikuisten viikkotunnit alkavat näillä näkymin 31.1.2022.

  Sulun vuoksi lattarimaraton (23.1.) sekä Kia Lehmuskosken päivä (30.1.) peruuntuvat. Pyrimme korvaamaan normaalit treenitunnit jatkamalla kautta kesällä.

  Seuraamme tarkalla silmällä koronatilannetta ja ilmoitamme mahdollisista muutoksista eri kanavissa. Toivotaan, että uusia rajoituksia ei enää tule ja voimme tanssia koko loppukevään keskeytyksettä! (14.1.2022)

 • Pyrimme vähentämään rahan käsittelyä salilla. Jos olet tulossa ryhmäliikuntatunnille, voit maksaa tuntisi suoraan tilille ja näyttää kuitin rahastajalle. Näin voit toimia myös ostaessasi kerta- tai sarjakortteja. Seuran tilinumero on: FI31 5209 8420 0004 17. Käytä viitettä 330848.

  Maksuvälineenä ryhmäliikuntatunneilla käyvät myös TYKY ja TYKY+, Smartumin liikunta- ja kulttuuriseteli, Smartum Pay sekä Polku, epassi, Eazybreak liikunta ja Eazybreak liikunta ja kulttuuri.(4.6.2021)                                                            
 • #Seuratutut-sarja on alkanut. Tutustu seuralaisiin pienten esittelyjen muodossa. (23.9.2020)

Koronaohjeet

Koronatilanteen vuoksi muutama huomio harjoittelemaan tulijoille:

 • Muista riittävä käsihygienia, desinfioi kätesi kun tulet salille ja poistut sieltä. Mahdollinen äkillinen yskintä ja aivastus hihaan.
 • Pidä turvavälit mahdollisuuksien mukaan 1-2 metrissä.
 • Älä tule sairaana, nuhaisena, yskivänä, väsyneenä treeneihin. Mikäli valmentaja/ohjaaja havaitsee sairaan henkilön ryhmässä tai harjoituksessa, hänet ohjataan välittömästi pois harjoitustiloista.
 • Noudata terveysviranomaisten ohjeistuksia. Mikäli olet matkustanut riskimaihin, tule salille vasta 14 vuorokautta matkan päättymisen jälkeen.
 • Vältä pintojen turhaa koskettelua.
 • Salilla on tehosiivousohjeet siivousvuorolaisille. Tervetuloa treenaamaan!


Lahjakortti

Anna läheisellesi lahjakortti seuran eri ryhmäliikuntatunneille, kuten esim. Bailatinoon. Lisätietoja lahjakorteista saat Eeva Juutilta, eeva.juuti(ät)oikearytmi.net 040-510 6056.


 

Liity postituslistalle

Haluatko kuulla tapahtumistamme, toiminnastamme tai muista ajankohtaisista asioista, vaikka et ole jäsenemme. Liity postituslistallemme antamalla alla olevaan kenttään sähköpostiosoitteesi.