Uutiset

Uutiset

Päivitetty 25.3.2020

 • Kevätkausi ei mennyt ihan niin kuin olimme suunnitelleet. Toivomme kuitenkin, että olette jaksaneet olla positiivisin mielin vaikka tilanne erittäin hankala on Suomenkin mittakaavassa. Siksi onkin nyt tärkeää saada jotain muuta mietittävää. Näin ollen kutsumme teidät kaikki yhdessä Suomen Olympiakomitean kanssa osallistumaan omissa kodeissanne SEURAPAITAPÄIVÄÄN 31.3.2020 osoittamaan yhteisöllisyyttä ja tukea vaikeassa tilanteessa oleville urheiluseuroille.

  Urheiluseuratoiminnan suurin vahvuus on yhteisöllisyyden voima – ja nyt sitä tarvitaan enemmän kuin koskaan. Nyt kun emme voi fyysisesti olla toistemme seurassa, haluamme korostaa yhteisöllisyyden merkitystä ja luoda uusia keinoja osoittaa yhteenkuuluvuutta. Osallistuminen on helppoa ja turvallista ilman, että kenenkään tarvitsee lähteä väkijoukkojen keskelle. Seurapaitapäivä elää somessa, kuvien ja tekstien kautta.
  #Seurapaitapäiväkotona – näin osallistut mukaan!
  1. Kaiva kaapista seurasi seuratuote ja pue se päälle tiistaina 31.3.
  2. Nappaa kuva ja postaa se someen tunnisteilla #seurapaitapäiväkotona, #seurasydän, #oikearytmi, Tanssiurheiluseura Oikea Rytmi ry

  Kiitos, että olet mukana ja toivotaan, että tilanne tästä pian paranisi!

  Tsemppiterkuin
  Tanssiurheiluseura Oikea Rytmi ry:n halltus
  www.seurasydan.fi, www.oikearytmi.net
 • Tärkeä tiedote! Suomen hallituksen linjauksen mukaisesti, Suomen ollessa nyt poikkeustilanteessa, jatkamme kaiken toimintamme keskeytystä ja salin sulkuaikaa 13.4.2020 saakka. Seuraamme edelleen aktiivisesti hallituksen, Suomen tanssiurheiluliiton, THL:n ja Suomen Olympiakomitean tilannetiedotusta. Toivomme kaikille voimia hyvin erikoisessa tilanteessa, joka meitä on nyt kohdannut. Pidetään toisistamme huolta ja toivotaan, että vielä kevään aikana pääsemme nauttimaan tanssin tuomasta ilosta.
  P.S: Myös kevätkokous, joka oli suunniteltu pidettävän 18.3.2020, siirtyy tuonnemmaksi. Ilmoitamme uuden ajan mahdollisimman pian. (17.3.2020)
 • Tervetuloa Bailatino Workshoppiin 24.5.2020. Tuolloin tanssitaan lattareita ammattilaisopettajan ohjauksessa. Opettajana toimii Tanssii tähtien kanssa-kisasta tuttu Mikko Ahti.
  Aikataulu on:
  13-13.55 Cha cha
  14-14.55 Samba
  15-15.55 Rumba
  Tunnit sopivat ko. tanssien perusteet omaaville, ja ovat soolotunteja. Päivän hinnat ovat jäseniltä 8€/h ja 20€/koko päivä ja muilta 10€/h ja 25€/koko päivä. Ilmoittautumiset tiina.kuusimaki@oikearytmi.net. Tervetuloa mukaan menoon! (16.2.2020)

Lahjakortti

Anna läheisellesi lahjakortti seuran eri ryhmäliikuntatunneille, kuten esim. Bailatinoon. Lisätietoja lahjakorteista saat Eeva Juutilta, eeva.juuti(ät)oikearytmi.net 040-510 6056.