Uutiset

Uutiset (+ muille kuin uutiset-sivuille tehdyt päivitykset)

Päivitetty 10.5.2018

  • Tiedote: 10.5.2018: Tanssiurheiluseura Oikea Rytmi ry loistaa Suomen Olympiakomitean Tähtiseurana.Tähtiseura on Olympiakomitean, lajiliittojen ja aluejärjestöjen uusi seurojen laatuohjelma, joka tukee suomalaisen urheilun keskeistä vahvuutta: seuratoimintaa.Tähtimerkki on lupaus laadusta nykyisille ja uusille seuran jäsenille sekä heidän lähipiirilleen ja tukijoille. Tähtimerkki on osoitus modernista, ketterästä ja inhimillisestä toimintatavasta, joka sopii kaikille liikk ujille. Se vastaa erilaisten liikkujien tarpeisiin, mutta myös kehittyy heidän mukanaan. Lisätietoja www.olympiakomitea.fi/tähtiseurat
  • Seuramme tekee yhteistyötä Länsi-Porin Prisman kanssa ja järjestää jo melkein legendaksi muodostuneet takakonttikirppikset su 27.5. sekä su 17.6. klo 10-15 Prisman parkkipaikalla. Voit tulla myymään joko toiseen tai molempiin päiviin. Paikka on ilmainen. Jos haluat tulla myymään, varaa paikka allekirjoittaneelta (tiina.kuusimaki@oikearytmi.net). Muista mainita ajankohdat, jolloin olet tulossa. Jokaiselle myyjälle varataan kaksi parkkiruutua. Mukaan mahtuu 36 myyjää. Voit vinkata tapahtumasta myös tutuillesi.  (13.4.18)

Lahjakortti

Anna läheisellesi lahjakortti seuran eri ryhmäliikuntatunneille, kuten esim. Bailatinoon tai lavikseen. Lisätietoja lahjakorteista saat Eeva Juutilta, eeva.juuti(ät)oikearytmi.net 040-510 6056.


Ilmoittautuminen vapaaharjoituksiin

Ilmoittaudu vapaaharjoituksiin valittuna ajankohtana. Näin ovien avaaja tietää sinun olevan tulossa. Ilmoittautuminen tehdään vähintään kaksi päivää ennen ko. harjoitusta. Jos sinulla on haasteita nimenhuutoon liittymisessä, ota yhteyttä Tiinaan.


Mikäli joudun perumaan tulosi, muista ilmoittaa siitä. Näin ovien avaaja ei tule salille turhaan.