Uutiset

Uutiset

Päivitetty 1.5.2021

 • Vapun kunniaksi mukavia uutisia! Satakunta on siirtynyt koronassa perustasolle. Hienoa!

  Aloitamme viikolla 18 Bailatinot. Ma klo 18-19 on Bailatino Easy ja ti klo 18-19 Bailatino Skilled (täynnä). Aloitamme nyt varovasti ja otamme ainakin ensimmäisellä viikolla tunnille max 10 henkilöä. Ilmoittautumiset tiina.kuusimaki@oikearytmi.net. Turvavälejä pidetään edelleen, maskipakkoa ei ole, kuitenkin maskia voi halutessaan käyttää. Käsien desifiointia vahvasti suositellaan edelleen salille tullessa ja sieltä poistuttaessa. Ryhmäkoon laajentumisesta ilmoitamme erikseen. Muista myös vapauttaa paikka seuraavalle, jos itse et pääsekään tulemaan.

  Paikkoja Bailatinoon voi varata tunnin alkuun asti, huomioiden kuitenkin, että paikkaa ei voida välttämättä vahvistaa alle 2 h ryhmätunnin alkamisesta. Paikka on varattu, kun kuittausviesti tulee paluupostissa. Mikäli etukäteen ei halua paikkaa varata, voi salille tulla myös katsomaan, onko vielä tunnilla tilaa. Hyvää vappua! (1.5.2021)

 • Ääntäsi tarvitaan, kun Online LatinoShow Cup-yleisöäänestys on käynnissä. Seuramme ryhmä Latin MatriX Dance Team taistelee cup-kisan voitosta. Äänestysaika jatkuu 7.5.2021 kello 23.59 saakka. Kiitos kannatuksestasi jo etukäteen! Pori voittoon!
  https://www.latinoshowcup.fi/online-latino-show-cup-yleisoaanestys/                                                                           Seuramme yksi LatinoShow-ryhmistä, Latin MatriX Dance Team, osallistui 24.4. Online Latino Show Cup 2021-kisaan. Sijoitus aikuiset 2-sarjassa oli ensimmäisessä osakilpailussa toinen.

  Cup-kisasarja koostuu kolmesta tapahtumasta: 24.4.2021 virtuaalikisasta, 25.4-7.5.2021 yleisöäänestyksestä sekä 8.5.2021 virtuaalikisasta. Äänestyksen tulokset julkistetaan 8.5.2021 virtuaalikilpailun päätteeksi, jolloin ne yhdistetään kahden virtuaalikilpailun tuloksiin. Äänestys ei vaadi kirjautumista eikä henkilötietoja kerätä. Äänestyslinkkia voi myös jakaa. (27.4.2021)

 • Koronatilanne satakunnassa paranee koko ajan. Hienoa!

  Seuran hallitus kokoontui 22.4. ja päätti, että 13-20 vuotiaiden treenit alkavat viikolla 17. Muuten jatketaan vielä nykyisillä rajoituksilla. Seuraamme kuitenkin koko ajan Satakunnan tilannetta ja kun perustaso saavutetaan, aloitamme Bailatinot rajoitetuin ryhmin (max 10 hlöä). Tällöin ryhmiin ilmoittaudutaan erillisen ohjeen mukaan. Muuten noudatamme viranomaisten ohjeistuksia ja aikuisten ryhmien laajemmat treenit ovat vielä tauolla 16.5. asti.

  Lisätietoja: https://www.satasairaala.fi/koronavirus-covid-19/epidemian-torjunta-ja-voimassa-olevat-alueelliset-suositukset

  (23.4.2021)

 • #Seuratutut-sarja on alkanut. Tutustu seuralaisiin pienten esittelyjen muodossa. (23.9.2020)

Koronaohjeet

Koronatilanteen vuoksi muutama huomio harjoittelemaan tulijoille:

 • Muista riittävä käsihygienia, desinfioi kätesi kun tulet salille ja poistut sieltä. Mahdollinen äkillinen yskintä ja aivastus hihaan.
 • Pidä turvavälit mahdollisuuksien mukaan 1-2 metrissä.
 • Älä tule sairaana, nuhaisena, yskivänä, väsyneenä treeneihin. Mikäli valmentaja/ohjaaja havaitsee sairaan henkilön ryhmässä tai harjoituksessa, hänet ohjataan välittömästi pois harjoitustiloista.
 • Noudata terveysviranomaisten ohjeistuksia. Mikäli olet matkustanut riskimaihin (keltainen tai punainen), tule salille vasta 14 vuorokautta matkan päättymisen jälkeen.
 • Vältä pintojen turhaa koskettelua.
 • Salilla on tehosiivousohjeet siivousvuorolaisille. Tervetuloa treenaamaan!

Liity postituslistalle

Haluatko kuulla tapahtumistamme, toiminnastamme tai muista ajankohtaisista asioista, vaikka et ole jäsenemme. Liity postituslistallemme antamalla alla olevaan kenttään sähköpostiosoitteesi.

 


Lahjakortti

Anna läheisellesi lahjakortti seuran eri ryhmäliikuntatunneille, kuten esim. Bailatinoon. Lisätietoja lahjakorteista saat Eeva Juutilta, eeva.juuti(ät)oikearytmi.net 040-510 6056.