Uuden jäsenen ilmoittautuminen kesälle 2024

Seuramme jäseneksi ja sitä kautta toimintaan mukaan ilmoittaudutaan Suomen Olympiakomitean ylläpitämän Suomisport-ohjelman kautta. Luethan huolellisesti alla olevat ohjeet.


1. Tarvitset Suomisportissa asiointiin aina oman henkilökohtaisen Sporttitilin. Tarvitset tämän tilin myös lapsesi asioiden hoitoon. Kirjautuessasi palveluun Suomisport tunnistaa onko sinulla jo tili olemassa. Voit kirjautua Suomisportiin nettiselainversiossa osoitteessa suomisport.fi tai lataamalla Suomisport -mobiilisovelluksen sovelluskaupastasi. Sovelluksessa pysyt aina kirjautuneena, jolloin päivittäinen käyttö on helpompaa.

2. Näin kirjaudut Suomisporttiin / luot Sporttitilin (selainversio)

  • Aloita kirjautuminen tai tilin luonti siirtymällä osoitteeseen www.suomisport.fi
  • Klikkaa sivun oikeasta yläkulmasta Kirjaudu-painiketta.
  • Seuraa ohjelman ohjeita.

3.  Kun olet luonut tilin, liity seuran jäseneksi tai mikäli huollettavasi ilmoittautuu, luo hänelle oma sporttitili kohdan 2 ohjeiden mukaan. Tämän jälkeen liity seuran jäseneksi tai liitä huollettavasi klikkaamalla ko. seuran jäsenyyslinkkiä oikean jäsenluokan kohdalla.

Jäsen: Seuran jäsen, joka ei kilpaile tai ei ole toimihenkilö. https://seurat.suomisport.fi/invite/865802e4-6c61-4237-a0c8-250bcc8c424f

Kilpaileva jäsen: Seuran jäsen, joka kilpailee seuran eri toimintamuodoissa. https://seurat.suomisport.fi/invite/cbe1dc26-7e36-4b4e-9c8d-906ba446df04

Toimihenkilöjäsen: Seuran jäsen, joka toimii jossakin seuran luottamustoimessa, mutta ei kilpaile. https://seurat.suomisport.fi/invite/61bd1818-49a5-48b8-adf9-0af570b7037

HUOM! Kauden 2024-2025 alkaessa (vko 35) tälle sivulle tulevat myös eri ryhmien linkit. Siihen asti voit käyttää vain jäsenlinkkiä.
4. Saat ilmoituksen jäsenyytesi hyväksynnästä. Saat myös kyselyn oikeasta ryhmästä kesän 2024 osalta.

Lisätietoja Suomisportista www.suomisport.fi

Mikäli mieleesi tulee kysymyksiä, voit olla yhteydessä tiina.kuusimaki@oikearytmi.net.

Maksamalla seuran hinnaston mukaiset jäsen-/valmennusmaksut henkilö sitoutuu noudattamaan seuran pelisääntöjä, jotka löytyvät myös Oikkari-salin seinältä. Lisätietoja muun muassa maksuista ja jäseneduista löytyy seura-sivulta. Ryhmäkuvauksiin voi tutustua täällä.

HUOM! Latin Easy/Senior/Bailatino-tunneille voi osallistua myös ilman jäsenyyttä.